събота, 2 ноември 2019 г.

Фалшификациите на местните избори




      Днес, на 1 ноември (петък), след пет денонощия и нещо ЦИК най-сетне обяви активността за страната заедно с крайните резултати от вота.
     Активността официално се сочи като 48.98% средно за страната, а например за София - 39.1% (двама от всеки пет човека). Моите изчисления обаче сочат далеч по-ниска за столицата и по-големи градове и малко по-ниска за страната.

     Фалшифицирането на резултатите е трудна работа – изисква висока прецизност и висока аналитичност, каквито на всякакво равнище – чак до ЦИК няма.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     Един пример за размисъл - по официалните данни в столицата са гласували 456 хил човека, от които имаме действителен вот в размер на 445 хил. гласа. Но

1.
     Броят на избирателите в столицата се движи така
1 057 280 местни избори 2019
1 102 487 европейски избори 2019
1 198 093 парламентарни избори 2017
1 054 231 местни избори 2015
Коментарът оставям за вас – расте ли или не расте София като население в последните две години

2.
     Въпреки правилата няма никакви данни поотделно за избирателните райони в столицата (три на брой).

3.
     Публикувани са всички протоколи на секционните комисии.
     И хоп – изненада!
     Секциите са 1612, ама публикуваните протоколи са 1503.
     Някъде са се изгубили резултати от 109 секции.
     За около 100 000 хиляди избиратели.
     Ако обаче приемем за достоверна официалната информация за активност, то някъде са се изгубили данните за гласуването на 30 000 човека (7% от официално съобщения вот).
     Ако приемете пък моята теза, нищо не се е изгубило. Точно обратното – намерило се! Защото в тези пропуснати публично с номерацията им виртуални секции са вкарани гласовете на намерените фантоми.

4.
     Според правилата секциите се номерират поредно – например 224601001, 224601002 (последните четири цифри сочат № на самата секция в съответната община, а другите - номера на общината и съответния избирателен район).
Давам само една картинка за пропуснати номера на тези секции (наричаните от мен фантомни секции с фантомни гласове)

5.
     Общинската избирателна комисия за столицата има председател, двама заместник-председатели и секретар и 37 члена – общо 41 души, кой от кой по-мастити и грамотни. И въпреки многократните проверки пак се допускат грешки (или в последния момент се напасват резултати до крайния час според закона).
     Показвам ви една такава грешка в протокола на тази най-авторитетна в страната след ЦИК избирателна комисия (вижте данните за Волен Сидеров! При това там няма подписи, а трябва да има при тази поправка на този ред. Защо ли ги няма?!)
https://results.cik.bg/mi2019/tur1/rezultati/2246.html…

6.
     Колкото и скандално да е, допустимо е да се изпише неточно някое число. Но да се сбъркат хиляди и хиляди гласове, изписани и с числа, и с думи и така резултатът да порасне с пъти?!
     Да ви напомня – тези хора в софийската общинска избирателна комисия не броят, та да сбъркат нещо.
     Те преписват резултатите, които идват от компютрите – т.е. онова, което им предоставя фирмата, която брои гласовете. От години наред тя е винаги една и съща – „Информационно обслужване” АД.
     Обаче компютрите, както ви е известно, не бъркат.

7.
      Същата избирателна комисия подписва нормално протокола с резултати за избор на кмет въпреки гафа с гласовете за лидера на „Атака”.
      Но другият протокол (за общински съветници)
https://results.cik.bg/mi2019/tur1/rezultati/2246.html…

не е подписан от самия председател и още трима члена на комисията!!!!

     Давам картинка, давам и линк.
     Бързо го вижте, че веднага ще оправят пропуска. При това няма дори приложено особено мнение или сигнал до ЦИК за допуснати нарушения.
     Единствената хипотеза е всичките тези членове на комисията тялом и духом да са присъствали при оформянето на резултатите за кмет и в същото време тялом и духом да не са присъствали при оформянето на резултатите за общински съветници.

8.
      Показаните тук като илюстрация "изненади” наред с други такива изненади са преминали и през най-висшестоящия избирателен орган – ЦИК и са били приети като меродавни от него.

      Повече няма да се разпростирам, понеже продължавам проверката си, вкл. и за др. населени места.

_________________________
***Поредните избори също се оказват тотално фалшифицирани по поръчка на Центъра, управляващ България.
Фалшифицирани с услугата на разни политически кръгове и
*** родни висши ДС генерали и дипломати – от кръга Монтерей, демагогски нарекли сбирките си по името на прочуто градче в Калифорния;
*** родни ДС доносници и агенти и социалистически външни търговци и дипломати, нарекли кръга си „Елмаз”;
*** родни висши офицери от ДС и комунистическото МВР, прославени като кръга Банкя покрай родното място на премиера ни.
Фалшифицирани с прякото участие на ВСИЧКИ, ама наистина ВСИЧКИ ПАРТИИ, присъстващи с най-доверените свои лица в избирателните комисии (изцяло са такива лица всички членове на ЦИК, на софийската общинска избр. Комисия, на онези в областните центрове на страната + Казанлък, Карлово, Козлодуй, Сопот и още няколко градчета).




_________________________________________________________________________
                                        автор Григор Лилов




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарите са Ваша отговорност