събота, 8 октомври 2011 г.

Сахат тепе

9 коментара:

  1. много хубава снимка, мерси че я споделихте тук с всички, поздрави и до скоро

    ОтговорИзтриване
  2. Изгледа е хубав наистина. Винаги когато снимаш град или каквото и да е било отгоре/ панорамно, независимо дали града или мястото не са чак толкова привлекателни, снимките излизат величествени! Качеството на самата снимка не е толкова добро, за съжаление, но предполаг ти това си го знаеш. Пожелавам ти да имаш един хубав фотоапарат и да заснемеш много такива прекрасни гледки :)

    ОтговорИзтриване
  3. Качеството на снимката наистина не е много хубаво, абе да си то кажем направо си е ужасно! Все едно е снимано с първия модел телефон с камера. Е верно е, че това не е най-важното, все пак няма да се слага на билборд. Но когато качеството на снимката е добро насладата от красотата е пълна.

    ОтговорИзтриване
  4. Ако е в малко по-малък формат снимката ще си е ок!

    ОтговорИзтриване
  5. Trqbvalo e malko da s e namali razmera na snimkata, toest formata, inache e mnogo priqtna gledka.

    ОтговорИзтриване
  6. Поздравления за добре направената снимка. Малко е размазана, не е на фокус, но пък от това става още по автентична. С тези есенни цветове, които преливат от светло към по тъмно кафяво излиза такава топлина.Сградите са доста симпатични, виждам, че има къщи с дървени прозорци, квадратни и боядисани по краищата, сещам се селото ми.И от горе на планината се вижда сграда.Сахат тепе е сигурно приятно местенце за малко почивка.

    ОтговорИзтриване
  7. Колко е мрачна есента.Така пуста гола и студена.Макар, че и тя си има своите красоти.Падащите снежинки през зимата.Тогава навсякъде става бяло и мръсотията по улиците изчезва, разбира се когато се стопи снегът те все още са си там.Снимката е красива.Има хубава панорамна гледка.Може да видиш кой покрив е за поправка и кой не е ххах Вижда се в далечината и църква.Няма град или село където да няма такава дори и мъничка да е тя.

    ОтговорИзтриване
  8. Това място изглежда изключително безлчдно, мрачно и не особено приветливо, дали е от самият сезон или от самото качество на снимката не знам, но не ми харесва особено много.Сигурна когато се раззелени ще е по красиво,особено гледката от по горните къщи,които се виждат. Вижда се и църква, това, колкото и малко да е селото навсякъде има малка църква това ми прави много силно впечатление. Вярата на хората си остава каквото и да се случва в живота им.

    ОтговорИзтриване
  9. Интересно ми самият фотограф какво е искал да каже с тази снимка.Може би съвсем случайно е заснета, но за да я качи значи нещо показва. На мен лично много ми харесва.Това е есенен пейзаж, за който трябва да сме много благодарни че го има в нашата страна, на много малко места могат да се похвалят с цели четири сезона, пролет,лято, есен и зима. За моя радост сега е красива пролет и на вън всичко е зелено и птички пея, започва да кипи един по хубав живот.

    ОтговорИзтриване

Коментарите са Ваша отговорност