неделя, 31 март 2013 г.

За интернационалсоциалцървулпрогресизъма или що е това комун. онанизъм


          
        Орден за каскет-културизъм и комун.онанизъм



     Когато човешката личност съществува като наркоман в дефицит на морал, скрупули и липса на достойнство, тя е принудена да се самозаблуждава, че средата, в която  живее не е отровена от собствените `и изпражнения, както `и че въздуха не е отровен от токсините, които тя самата произвежда.
     Този дегенерат не може да си представи, че въобще съществува хомеостаза извън   представата му за ценност и, което е по-страшно и, в което се състои цялата трагедия за обществото у нас,  се превръща в катастрофа за поколенията - тогава цялата същност на подобни индивиди е насочена да убеждава останалите, че:
     - обитаваната от него кочината е храм;
     - зурлата му е лице;
     - той е месия, а не нерез;
     - живота, който хвали не е трагедия;
     - идолите му не са канибали;
     - присъствието му не отвращава;
     - че агресията му не е обида за здравия разум и смисъла на живота!

     В природата безсмислената материя се превръща единствено във вредна енергия.










3 коментара:

  1. С вулгарности и цинизъм няма да изгоните номенклатурчиците. Това ви е трагедията на десните - че често няма разлика с "левите"....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Навярно си ляв, Бончев щом те дразни истината казана в цялата и непривличаща голота, когато касае истинските причини и причинители на всеобщата нищета на българското общество!
      Не, другарче, има разлика между десни и леви и тя е не само в представите им за изграждането на света, но и в оценката на миналото ни!
      Вече четвърт век канибалския режим на комунистите не е осъден и носителите му пратени в затвора, или най-малкото лустросани - затова сме на това окаяно положение без да сме претърпели война, природно бедствие или пандемия от идиотизъм!

      Изтриване
    2. Приеми ме за ляв, ако така предпочиташ, за мен епитетите, които ми лепят са без голямо значение. Защо ми отговаряш за това дали писаното от теб е истина или не? Не съм повдигал такъв въпрос, смисъла на коментара ми беше друг, но няма значение. Айде, със здраве и успех на Командира на изборите, макар че май няма да прескочи бариерата този път.

      Изтриване

Коментарите са Ваша отговорност