сряда, 16 октомври 2013 г.

Брак и свирки по либоф, за килипир и от дебелоочие!

_______________________________________________________________________________________________________________________



     Бизнес и власт - хармоничен ли е бракът?



      Можем, и му даваме, всякакви квалификации на Гочето, но ако се замислим за вътрешните им работи на комунал онанистите - тяхна рабата си е ритането по глезените под софрата, пък и е повече от очевидно, че се ръфат като канибали из политбюрото си.
     Толкова е ясно, че става въпрос за изгоди и личните им насрани задници, с които искат да лапат аванта отвсякъде и по много. Ако ще и пишки!
     Гочето е галактически нагаждач - през пролетта на 1997 год. на всеослушание заяви, че с БСП е свършено и завъртя опашката около новите властници от СДС.    
     После се кандидатира за кмет на Пловдив като независим - против кандидата на Бсп, после го направиха шеф на пловдивските комунал онанисти, стана пръв приятел на Гоци Пърламанов. После му дадоха Панаира в Пловдив.
     Той си е завършен и христоматиен пример на лукановия набор "бизнесмени" и има дебели очи да говори за честен бизнес и правене на пари!
     Натрупал е достатъчно пари, с които финансира лоби в Бсп, което му създава бизнес възможности - затова може и си говори каквото иска, и колкото си иска идиотии, но пази партийната повеля - с цитирания от него цигански мурафет - всички общо и заедно  против врага!
       Идеален образец и типаж на хората, които държат икономиката на страната в ръцете си - боже пази Българийката ни!






________________________________________________________________________________________________________________________




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарите са Ваша отговорност