неделя, 5 февруари 2017 г.

Анализатора И. Василев и вредата от анализите му



        Нездравата обстановка  в дясното политическо пространство  у нас се продуцира основно от псевдоантикомунизма, индиректното русофилство и очевидна зависимост от Кремълска Путиния на ПП Герп и чек - тоест - на Тиквоний Прости.            
     Упоритите и непрекъснати  опити да сe прехвърлят всички грехове в дясното политическо пространство от болната банкянска тиква на здравата глава е опит за манипулация! 

      Това прави политическият анализатор във ФБ г-н Илиян Василев! 
     Мисля си, не съм сигурен, че през пролетта на 2 000 -та година, когато Бойко Борисов и Георги Гергов бяха за един месец в Мацква, посланик на страната ни там бе именно И. Василев. 
     Не вярвам да не знае за едномесечната визита на двамцата или да е забравил за нея!
     След това им посещение единия стана консул на Кремълска Путиния у нас, а другия започна строителството на едноличната си партия Герп и чек с парите от охраната на обектите на мародерите от Лукойл у нас. 
     Това са толкова сериозни политически движения, че е абсурдно да се смята, че са заченати без знанието и благословията на Хуйло! 
      ПП Герп и чек бе създадена след НДСВ с единствената цел да се маргинализира и раздроби ОДС и "дясното" в качеството му на основна антикомунистическа политическа сила и носител на евроатлантически ценнисти в политическата масовка разигравана у нас от Мацква.
     Спомнете си, че по времето на двете управления на НДСВ и БСП - всички вождове - от Сименон Каналбродски до Първанов и Станишев - играха успешно в политически цирк ролята на евроатлантици за изненада и недоумение на собствения си електорат и членска маса бъкаща от закостенели и престъпни комунал онанисти!
     Спомнете си как бе създадена ПП Герп и чек, и кои бяха първите членове на ръководствата `и по места. 
     Нима забравихме, че на първите спечелени от ПП Герп и чек парламентарни избори през 2 009 год. Тиквоний Прости беше подкрепен от самия И. Костов и ОДС, след което дясното започна една дълга агония за да стигне до там, че няма електорат, колкото на кретена Магарешки!
     Всеки анализ на дясното политическо пространство извън този контекст и без отчитане на тези факти е огромна манипулация! 

     В този смисъл намирам анализа на И. Василев и изводите му за огромна манипулация, контрапродуктивни и преднамерено вредни като разбор на дясното политическо пространство.

      Забелязвам, че напоследък алхимика от лоболаторията на КГБ/ГРУ -  А. Райчев -  не прави своите жестомимични анализи на дясното и тази празнина успешно и елегантно се запълва от И. Василев.


________________________________________________________

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментарите са Ваша отговорност